Στο πλαίσιο υλοποίησης του τριήμερου Φεστιβάλ για τον εορτασμό του St Patrick’ s Day στο φιλόξενο χώρο της “Πίνδου” θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Παραδοσιακού Ιρλανδικού χορού με την Mary Kate Sheehan, την πλέον εξειδικευμένη καλλιτέχνιδα στο χώρο της.

Η MARY KATE SHEEHAN είναι μια εξαιρετικά καταξιωμένη ιρλανδή χορευτής, εκπαιδευμένη από τους Liam Harney και Michelle Malone-Chiles. Έχει εκπαιδευτεί και χορεύει ιρλανδικό χορό εδώ και 20 χρόνια. Η Mary Kate τιμήθηκε με διαγωνισμούς πολλών πρωταθλημάτων, εμφανίστηκε ως ημι-φιναλίστ στην 8η σαιζόν του So You Think You Dance ως ιρλανδή χορευτής και έχει εμφανιστεί σε ιρλανδικές χορευτικές παραστάσεις και σε θέατρα όπως το Lincoln Center, το Kennedy Center, το New Victory Theatre στην 42η οδό και στο Jacob’s Pillow στην Αμερική.



Τα μαθήματα θα γίνουν την Παρασκευή 15/3/2019 στις 18.00 και το Σάββατο 16/3/2019 στις 19.00 στο χώρο του Συλλόγου μας, Βενιζέλου 3, στον πεζόδρομο (ανηφόρα Crystal).

Δεχόμενοι την πρόσκληση-πρόκληση των διοργανωτών και ιδιαίτερα του εμπνευστή του Φεστιβάλ κου Στέλιου Παπαλαμπρόπουλου σας προσκαλούμε με τη σειρά μας να παρακολουθήσετε τα μαθήματα παραδοσιακού ιρλανδικού χορού. Πιστεύουμε ότι εμπειρία θα είναι μοναδική!!!

Σας περιμένουμε.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Μ. Γεωργίτση: 6944830599

Σ. Παπαλαμπρόπουλος: 24620501198

Κόστος συμμετοχής 5ευρώ/μάθημα.

 

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.