Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ και ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΑΣ” του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΑΣΚΑ (εικόνες)

9 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κώστας Παλάσκας, με τον συνδυασμό Ανατροπή- Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας στη συνάντηση που είχε με φίλους και υποψηφίους, συζήτησε διάφορα θέματα που αφορούν  τις δημοτικές εκλογές και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους δήλωσε τα εξής:

Ζω, εργάζομαι και μένω στα Γρεβενά όπως πολλοί από εσάς. Η κατάσταση της σημερινής δημοτικής αρχής δε μας ικανοποιεί και αυτό γιατί χάνονται ευκαιρίες καθημερινά και γίνεται μια απλή διαχείριση της κατάστασης.Έχοντας ως γνώμονα την αγάπη για τον τόπο και την πλατιά στήριξη των συνδημοτών μας δήλωσα την πρόθεση μου να ηγηθώ μιας προσπάθειας για να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου που αγαπάμε. Γι αυτό και ονομάσαμε το συνδυασμό Ανατροπή- Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας.

Το λογότυπο του συνδυασμού μας προέκυψε αβίαστα από τις αρχές που πρεσβεύουμε, συμπτυγμένες σε δύο λέξεις με μεστή σημασία και νόημα: Ανατροπή και Αναγέννηση.

Με την προσέγγιση μας στην καθημερινότητα, τη διαρκή αλληλεπίδραση με τους πολίτες, την προσβασιμότητα σε πρόσωπα και υπηρεσίες σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα των ιδεών μας, προσδοκούμε σε μια δημιουργική Ανατροπή των λειτουργιών του Δήμου μας. Σκοπός μας είναι να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της καθημερινότητας, να τα ιεραρχούμε και να σχεδιάζουμε λύσεις ουσιαστικές και υλοποιήσιμες. Ταυτόχρονα, να εκπονήσουμε ένα μακρόπνοο σχέδιο εκμετάλλευσης του φυσικού μας πλούτου, αναδεικνύοντας τη δυναμική του τόπου μας.

Η απρόσκοπτη εργασία, το καθαρό πλάνο μας, οι ποικίλες προσεγγίσεις μέσα από τη συνεργασία νέων και έμπειρων ανθρώπων, η διάθεση για ανιδιοτελή συνεισφορά με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, πιστεύουμε ότι είναι ο αέρας Αναγέννησης που χρειάζονται τα Γρεβενά μας. Οι αρχές μας θα αποτελέσουν τον ασφαλή οδηγό μας, με προορισμό ένα αύριο με προοπτική, αισιοδοξία, ανατροπή στη μιζέρια και στη στασιμότητα.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες των Γρεβενών, να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, να ταυτιστούν μαζί μας και όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας”.

ΥΓ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέοι υποψήφιοι του Συνδυασμού μας.

Με τιμή,

Κωνσταντίνος

Παλάσκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών.

This entry was posted on Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019 at 22:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply