Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σάκης Ρουβάς : Εγινε επιχειρηματίας στην Ελασσόνα

7 Μαρτίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην περιοχή της Ελασσόνας σχεδιάζει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται αρκετά συχνά την περιοχή. Άλλωστε, από εκεί κατάγεται σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα σχέδια του δημοφιλούς τραγουδιστή επιβεβαιώνει η συνάντησή του με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου, ο οποίος ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του.«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των “διάσημων” Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.

Επίσης συμφωνήσαμε πως η «εξωστρέφεια» είναι ένα από τα βασικά «εργαλεία» του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.

Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση ο Δήμαρχος Ελασσόνας.

This entry was posted on Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019 at 14:15 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply