Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημητρίου Μπόλη με τον συνδυασμό “Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας” του Κώστα Παλάσκα

20 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η αγάπη για τον τόπο μου, το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και η αγωνία για την ανάπτυξη της περιοχής ήταν τα στοιχεία εκείνα που με ώθησαν και με “παρέσυραν” να αποδεχτώ την πρόταση ώστε να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Για τα Γρεβενά μας” του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα-Ενός έντιμου ειλικρινή και ικανού ανθρώπου που είναι έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και τις ικανότητες του για το καλό του τόπου.

Στην απόφασή μου αυτή κατέληξα μετά από πολύ σοβαρή και ώριμη σκέψη.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος μου είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου .

Θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία, την καθημερινότητα του πολίτη, με το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ανάδειξη του τόπου είναι θέματα που με αγγίζουν ιδιαίτερα.

Η ενασχόληση με τα πολιτιστικά και συνδικαλιστικά δρώμενα και οι εμπειρίες μου μέσα από την πολυετή παρουσία σε αυτά μου δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο για να οραματιστώ αλλά και να υλοποιήσω για το καλό του Δήμου μας.

Έχω την δύναμη και την θέληση εάν μου δώσετε την ευκαιρία και με τιμήσετε με την ψήφο σας να υπηρετήσω όλα αυτά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σας ζητώ λοιπόν με την δική σας στήριξη και την εμπιστοσύνη σας να μου δώσετε την δυνατότητα να παλέψω στην αυτοδιοίκηση, έχοντας ως όραμα την ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με στόχο την ανάπτυξη, καταθέτοντας εργατικότητα, νέες ιδέες και θετική ενέργεια .

Δημήτρης Μπόλης

Εκπαιδευτικός

This entry was posted on Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019 at 13:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply