Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το ΟΝΟΜΑ και το ΛΟΓΟΤΥΠΟ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΑΣΚΑ -Δύο εμβληματικές λέξεις συνθέτουν το όνομα του συνδυασμού: Ανατροπή και Αναγέννηση

18 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ανατροπή, Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας

Η Ανατροπή αναφέρεται στη ριζική μεταβολή του αρνητικού κλίματος, της εσωστρέφειας, του μαρασμού, της ανεργίας, της αντιπαράθεσης, των πελατειακών σχέσεων, των κακών πρακτικών, της αδράνειας με στόχο την αναστροφή και τη διαμόρφωση προοπτικών ανάπτυξης για τα Γρεβενά μας.

Η Αναγέννηση αναφέρεται στο αποτέλεσμα της Ανατροπής, στην αναδημιουργία δομών, πρακτικών και σχέσεων, στη διαμόρφωση κουλτούρας συνεργασίας και σύνθεσης, στην ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, στην αξιοποίηση του έμπειρου και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού του δήμου μας για την ποιοτική και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους δημότες των Γρεβενών μας.

Το λογότυπο και το όνομα του συνδυασμού μας είναι:

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, 2019 at 13:26 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply