Έχεις ευχηθεί ποτέ να μπεις στο μυαλό κάποιου προσώπου που μόλις γνώρισες ή γνωρίζεις καιρό και να μάθεις τι πραγματικά σκέφτεται για σένα;

Εμείς σου αποκαλύπτουμε τις κρυφές σκέψεις των άλλων για το ζώδιό σου. Και μη βιαστείς να αντιδράσεις γιατί κι εσύ για ορισμένους τα ίδια (μη σου πούμε και χειρότερα) έχεις αναλογιστεί!

ΚΡΙΟΣ

«Ο ενθουσιασμός σου πόσο ακριβώς κρατάει;»

Λογικό! Εκεί που είσαι γιούργια και πάμε να πάρουμε την πόλη, μόλις καταφέρεις αυτό που έχεις στο νου σου, χάνεις τον ενθουσιασμό σου και βαριέσαι!

ΤΑΥΡΟΣ

«Μπορείς να ξεκολλήσεις;»



Η επιμονή και η ξεροκεφαλιά σου σε κάνει… μουλάρι! Εκεί… Κολλάς κάπου και δεν ξεκολλάς με τίποτα. Και σε τοίχο να πέσεις, θα προσπαθήσεις να τον γκρεμίσεις κι όχι να στρίψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις;»

Μπορεί να είσαι πιο ενημερωμένος από άλλους για κάποια θέματα, να έχεις γνώσεις, αλλά να πετάγεσαι σε κάθε κουβέντα και να λες «α, το ξέρω» σπάει τα νεύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έλεος !»

Ε, μα τώρα! Μια φορά να απαντήσεις ότι δεν έχεις πρόβλημα κι όλα ΟΚ έτσι άμεσα, χωρίς να πεις, «εντάξει, καλά, αλλά…» και τι στον κόσμο!

ΛΕΩΝ

«Κατέβα και λίγο από το καλάμι»

Έχεις αυτό το attitude, το υφάκι το σνομπ, που φαίνεσαι ψωνάρα! Εύκολα προκαλείς αντιπάθειες και ανταγωνισμό με αυτή τη συμπεριφορά και μετά πληγώνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κάνει κάποιος κάτι σωστό ή μόνο εσύ;»

Ε μα, είσαι με μια παρατήρηση, με μια κριτική, με μια επισήμανση στο στόμα! Πες κι έναν καλό λόγο, τσάμπα είναι! Εκτός αυτού, τα μισά από αυτά που κρίνεις, εσύ δεν τα κάνεις…



ΖΥΓΟΣ

«Πάρε όμως μια απόφαση!»

Σκας άνθρωπο! Εκεί που δείχνεις αποφασισμένος και ότι έχεις καταλήξει, τα τουμπάρεις, αρχίζεις τα «μήπως», τα «ίσως», τα «ναι μεν, αλλά» και το ξαναπιάνεις από την αρχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ήμαρτον! Δεν είναι όλοι εχθροί σου»

Αυτό το πράγμα να πιστεύεις ότι όλοι θα στη φέρουν και να φέρεσαι καχύποπτα πόσο κουραστικό και για σένα και για τους άλλους; Στο κάτω-κάτω, φόνο έκανες ή ληστεία και φοβάσαι, μήπως σε προδώσουν;

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν είσαι πια παιδάκι, όσο και να το θέλεις»

Άχου το μωρέ! Μεγάλωσε και δεν του αρέσει! Δεν ξέρουμε αν στο είπαν, αλλά τον χρόνο πίσω δεν τον γυρνάς! Πάρ’ το χαμπάρι και συμπεριφέρσου ανάλογα με την ηλικία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Γιατί προσπαθείς πάντα να κρύψεις ότι την πάτησες;»

Βρε πουλάκι μου, δηλαδή, άντε και την πάτησες, τι έγινε; Φοβάσαι ότι θα γελάσουν με τα χάλια σου ή θα σε λυπηθούν; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τι πίνεις και δε μας δίνεις;»

Δηλαδή, ώρες-ώρες οι πάντες απορούν με τις ιδέες και τα όσα κατεβάζει το κεφάλι σου κι αναρωτιούνται, αν έχεις πάρει τίποτα ληγμένα! Εντάξει, μπορεί σε 30 χρόνια από τώρα και να δικαιωθείς… Τώρα τι γίνεται…

ΙΧΘΥΕΣ

«Σοβαρά τώρα; Τα πιστεύεις αυτά που σκέφτεσαι;»

Αλήθεια, τα μισά από αυτά που σκέφτεσαι υπάρχουν μόνο στο κεφάλι σου, είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου. Το πώς τα κάνεις αχταρμά, βγάζεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν είναι να αναρωτιέται κανείς!

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.