Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο χορός του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών (εικόνες)

10 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με επιτυχία έγινε ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων.

Τον χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του νομού μας κ. Χρήστος Μπιάλας, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και να τους υποσχεθούμε ότι ο Σύνδεσμός μας θα προσπαθήσει να παίξει σημαντικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής Γρεβενών.
Από αύριο ξεκινάει η λειτουργία των τμημάτων μας στον νέο μας χώρο Καραϊσκάκη 5, απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γρεβενών.

Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, 2019 at 22:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply