Σκηνές απείρου κάλλους στον τηλεοπτικό αέρα με την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να τσακώνεται… με όλους στο πάνελ και να αποχωρεί αποθεώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα!

«Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες«. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε πριν από μόλις δύο εικοσιτετράωρα ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχει αποχωρήσει από το κόμμα κι έχει ενταχθεί εδώ κι έναν χρόνο στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος. Η ίδια, εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής, 03.02.2019, στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ και χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να το κάνει… Κούγκι!

Το ρολόι έδειχνε 09:04 λεπτά όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής της έδωσε τον λόγο και δέκα λεπτά αργότερα η εκπομπή πήγαινε… εκτάκτως σε διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είχε σηκωθεί για να αποχωρήσει!

Τι είχε προηγηθεί; Οι ερωτήσεις για το αν και πότε θα παραιτηθεί, για το αν και πότε θα παραδώσει την έδρα της.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ήταν φανερά οργισμένη με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων, εξαπολύοντας επιθέσεις τόσο στον ίδιο, όσο και στον γιο του και επίσης βουλευτή της ΕΚ, Μάριο Γεωργιάδη, τον οποίο επίσης καλούσε να παραιτηθεί.



Τόνισε πολλάκις «δεν τα έχω με τον ΣΥΡΙΖΑ«, ενώ ξεκαθάριζε πως σκοπεύει να «ξεμπροστιάσει τον Λεβέντη«, τον οποίο καλούσε συνεχώς να βγει στον αέρα και να της απαντήσει (!) αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει στην διάθεσή της ακόμη και ηχητικά ντοκουμέντα με τα οποία μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της.

«Θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε ξεκινώντας, για να ακολουθήσει… ο χαμός!

Δείτε το… πρώτο μέρος της έκρηξης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου

Οργή… μέρος δεύτερο!

Μετά την… έκρηξη, ο λόγος δόθηκε στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος έκανε… το λάθος να μιλήσει για κυβέρνηση «της γκαζόζας» και για «θίασο», κατηγορώντας την κυβέρνηση.

Τότε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε και είπε: «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι».

Αυτό ήταν… Ακολούθησαν δύο λεπτά έντασης και προσωπικών χαρακτηρισμών, με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να διαπληκτίζεται με τον κ. Οικονόμου, χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως «γραφική», «γελοία» και άλλα τέτοια… όμορφα!

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αλλάξει θέμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την εκπομπή τελικά να πηγαίνει σε διαφημίσεις!

Δείτε την δεύτερη ένταση

Επιστροφή για… αποχώρηση με την Μεγαλοοικονόμου!

Μετά τις διαφημίσεις η συζήτηση συνεχίστηκε, με την βουλευτή να είναι ακόμη έξαλλη και τελικά να αποχωρεί (!) φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης…





newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.