Επόμενος στόχος το βαλκανικό

Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν στο αγώνισμα του μήκους, συνεχίζει η Ελένη Κουτσαλιάρη που δείχνει πως τη φετινή χρονιά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Η αθλήτρια από τα Γρεβενά πέτυχε 6,27 μ. στην ημερίδα των Αμπελοκήπων και βελτίωσε το 6,15 μ., που σημείωσε πριν δύο εβδομάδες στο ίδιο στάδιο. Παράλληλα έδειξε πως είναι σε θέση να ξεμπερδέψει από την περίοδο του χειμώνα, με το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Γκέβλε, το οποίο είναι 6,30 μέτρα.

Η αθλήτρια του Κώστα Χήτα είχε τρεις έγκυρα άλματα και όλα πάνω από τα 6,00μ., γεγονός που δείχνει σταθερότητα και συνέπεια.

Η αθλήτρια ξεκίνησε με 6,17 μ., συνέχισε με τρία άκυρα άλματα κι έπειτα πέτυχε δύο φορές ατομικό ρεκόρ με 6,26 μ. και 6,27 μέτρα. Δεύτερη με 5,99 μ. ήταν η Αναστασία Ντραγκομίροβα και τρίτη η Ιωάννα Ιωάννου με 5,94 μέτρα.

Η Ελένη δήλωσε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την επίδοση μου. Είχα σταθερά άλματα πάνω από 6.16μ. και το όριο δεν ήρθε για μόλις 3εκ. Δεν με πειράζει ούτε αγχώνομαι. Αν δεν έρθει στον κλειστό, θα έρθει στον ανοιχτό γιατί είδα πως ανέβηκα και αν συνεχίσω να ανεβαίνω σταθερά θα έρθει το όριο σίγουρα».

Η Ελένη Κουτσαλιάρη έχει στον ανοιχτό στίβο ατομικό ρεκόρ 6.30μ. οπότε έχει ακόμη αρκετό καιρό και αγώνες για να πιάσει το όριο.



Η νεαρή αθλήτρια του μήκους θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με στόχο μια ακόμη σταθερή επίδοση: «Θα κατέβω στο κλειστό και αν έχω σταθερή παρουσία όπως σήμερα σήμερα ίσως να έχω μια καλή θέση και γιατί όχι να μην εξασφαλίσω συμμετοχή στο βαλκανικό πρωτάθλημα (16/2). Δεν θα έχω τόσους πολλούς αγώνες στον κλειστό οπότε θα προσπαθήσω να κυνηγήσω όσους μπορώ».

segas, sportsfeed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.