Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοπή Βασιλόπιτας 2019 του Δήμου Γρεβενών (εικόνες + video)

1 Φεβρουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Eικόνες + video από τον Κώστα Μάρκου
Τη βασιλόπιτα της νέας χρόνιας έκοψε σήμερα Παρασκευή ,1 Φεβρουαρίου 2019 ο Δήμαρχος Γρεβενών, κος Γιώργος Δασταμάνης, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών, κ.κ. Δαβίδ, Αντιδημάρχων ,μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, και όλων των υπαλλήλων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
Ο Δήμαρχος επαίνεσε τους υπαλλήλους για το έργο τους και δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και περήφανος που ο Δήμος Γρεβενών παρουσιάζει, με επίσημα δεδομένα, την πιο εντυπωσιακή ανάκαμψη και πρόοδο. Τόνισε ότι οι κόποι όλων αρχίζουν να δικαιώνονται και ο στόχος για το νέο έτος θα πρέπει να είναι η εδραίωση αυτής της προόδου με ορθή διαχείριση των μέσων που ο Δήμος διαθέτει. Τα Γρεβενά αξίζουν και πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και όλοι οι παράγοντες (υπηρεσιακοί και θεσμικοί) οφείλουν να συνταχτούν στην προσπάθεια.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Εικόνες:

This entry was posted on Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2019 at 18:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply