Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα 3 ζώδια που είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας

28 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ενα ζευγάρι μπορεί να το δέσει η κατανόηση. Η κατανόηση που μπορεί να είναι ο σύνδεσμος εκείνος που θα κρατήσει τη σχέση πάντα δυνατή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Τα άστρα επηρεάζουν τις προσωπικότητες και με βάση αυτά, οι άνδρες τριών ζωδίων είναι ικανοί να κάνουν τις ζωές των γυναικών εφιάλτη. Δεν τις καταλαβαίνουν, δεν τις νοιάζονται, είναι πάνω από όλα ο εαυτός τους. Με άλλα λόγια δεν θα δείξουν ποτέ κατανόηση.

Ας δούμε τα 3 ζώδια που κάνουν εφιάλτη τη ζωή των γυναικών:

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος καθόλη τη διάρκεια της ζωής του είναι… συγκινημένος. Τον καταβάλλουν πάντα μα πάντα τα συναισθήματά του. Έχει τόσα πολλά συναισθήματα που κάποιες στιγμές δεν ξέρει καν πώς να τα διαχειριστεί. Και δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με τα συναισθήματα των γύρω του. Τον Καρκίνο τον κυβερνά η Σελήνη με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς συναισθηματικές διακυμάνσεις.Αν έχετε ερωτευθεί έναν άνδρα Καρκίνο θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες ότι δεν θα σας αφήσει ποτέ. Αλλά το θέμα είναι ότι ίσως τον αφήσετε εσείς. Θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι το να είστε μαζί με έναν Καρκίνο σημαίνει ότι θα παίζετε διαρκώς το ρόλο του προσωπικού του ψυχολόγου. Και ίσως καταλήξετε στον ψυχίατρο.

Αιγόκερως 

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Και πρέπει να ξέρετε ότι η ζωή μαζί του συνεπάγεται περιορισμούς. Συνεχείς περιορισμούς.

Δίπλα του θα δοκιμαστεί η υπομονή σας και η ανεκτικότητά σας. Οπότε αν δεν το αντέχετε, κάντε την από τώρα. Οσο είναι νωρίς ακόμη…

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Μην παρασύρεστε όμως. Ο Ταύρος είναι έντονος και πεισματάρης και μπορεί να στραγγίξει όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια. Εξαιρετικά ρεαλιστής ο Ταύρος, δεν έχει ιδέα πώς να ασχοληθεί με τα συναισθήματά σας. Μπορεί ένας Ταύρος να είναι ρομαντικός, αλλά μόνο όταν είναι σε καλή διάθεση. Όταν δεν είναι, τα λόγια του θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε το χειρότερο πλάσμα στη Γη.Για έναν Ταύρο είναι πιο εύκολο να σας προσβάλλει παρά να εκφράσει τη αγάπη του για εσάς.

 iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, 2019 at 23:38 and is filed under ΖΩΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply