Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (εικόνες)

28 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το πρώτο Δ.Σ. του «Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών», πραγματοποίησε την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Εικόνες από τον Χρήστο Δημάδη:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο αιδεσιμότατος πατέρας Χρήστος Κούρτης ο οποίος μάλιστα αυτοπροαιρέτως εγγράφηκε στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ και τόνισε τη σημασία που έχει για την κοινωνική και την πνευματική ζωή της πόλης μας η ίδρυση και η ύπαρξή του, συνιστώντας στα μέλη του ομόνοια, αγάπη και αλληλεγγύη.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. Στέργιος Πουρνάρας αναφέρθηκε σύντομα στις πρώτες αποφάσεις του ΔΣ για την ίδρυση και λειτουργία των τμημάτων (Χορωδίες, Θεατρικά, Εικαστικά, Λογοτεχνία, Λαογραφία, Περιβάλλον), τη μίσθωση χώρου για τις δράσεις του, τη διοργάνωση Χοροεσπερίδας και την έκδοση του Ημερολογίου με θέμα : ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΕΝΕΝΩΝ το οποίο άρχισε να διατίθεται στα μέλη και στους φίλους. Για όλα αυτά θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση σύντομα.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Αντωνία Πούλιου η οποία βρήκε το φλουρί και πήρε ως δώρο το βιβλίο του Κώστα Ακρίβου «Γάλα Μαγνησίας» πρώτο σε πωλήσεις το 2018,το οποίο θα παρουσιάσει ο Σύνδεσμος στις 17 Απριλίου γε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΝ.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα

Ο Πρόεδρος                   Η Γενική Γραμματέας

Στέργιος Πουρνάρας                  Χαρίκλεια Καραλιόλιου
This entry was posted on Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, 2019 at 22:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply