Η θέση μας είναι ότι ο Βουλευτής δεν νομιμοποιείται να συνεχίσει να εκπροσωπεί τους Γρεβενιώτες και ζητούμε την παραίτησή του

Γρεβενά, 23.01.2019

Προς: Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: κ.κ Στέφανο Αρμένη, Άννα Ζαγκλέ, Γεώργιο Θωμαΐδη, Γεώργιο Καλαμάρα, Άννα Κορέλλα, Δημήτριο Λαβό, Γεώργιο Μιχαλογιάννη, Αναστάσιο Παπαϊωάννου, Γεώργιο Παπαλιούρα, Ρήγα Σκόδρα, Απόστολο Τζιουβάρα, Γεώργιο Τσιάκαλο.

Αύριο ο Βουλευτής Γρεβενών που εκπροσωπεί τους Πολίτες των Γρεβενών στη Βουλή των Ελλήνων και εκλέγεται με το κόμμα σας, προτίθεται να υπερψηφίσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Οι Πολίτες που εκπροσωπεί κατά την συντριπτική πλειονότητά τους είναι αντίθετοι σε αυτό.

Ερωτάσθε, καθένας ξεχωριστά, εάν η πρόθεση αυτή εναρμονίζεται με τα δημοκρατικά ιδεώδη. Εάν η γνώμη σας είναι θετική να το τεκμηριώσετε. Εάν όχι, σας ζητάμε να ανακαλέσετε τον Βουλευτή ζητώντας την παραίτησή του. Ο αντικαταστάτης του να μεταφέρει την γνώμη της πλειονότητας των Γρεβενιωτών στο κοινοβούλιο και τίποτα παραπάνω.



Η θέση μας είναι ότι ο Βουλευτής δεν νομιμοποιείται να συνεχίσει να εκπροσωπεί τους Γρεβενιώτες και ζητούμε την παραίτησή του.

Ως οι επικεφαλής του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά έχετε ευθύνη να υπεραμυνθείτε της Δημοκρατίας και να την προστατέψετε. Είστε υπεύθυνοι στο να μεταφέρεται ακριβώς η βούληση των Πολιτών των Γρεβενών στο κοινοβούλιο.

Τις απαντήσεις σας να τις κοινοποιήσετε άμεσα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ομάδα Νέων Γρεβενών

 

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελο Σημανδράκο.

Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη.

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γρεβενών: κ.κ. Γρηγόριο Γιαννόπουλο, Ιωάννη Γιάτσο, Αντώνιο Δασκαλόπουλο, Θεόδωρο Θεοδώρου, Κωνσταντίνο Καναβό.



Δημοτικοί Σύμβουλοι Γρεβενών: κ.κ. Ματθαίο Αδάμο, Χρήστο Βάιο, Αλέξανδρο Βέρρα, Μανώλη Βλάχο, Γεώργιο Δρόσο, Ισαάκ Ισαακίδη, Στέργιο Καλόγηρο, Ζήση Κιάκα, Βάιο Κόραβο, Δημοσθένη Κουπτσίδη, Ιωάννη Λέτσιο, Μιχαήλ Μαγιάννη, Ιωάννη Μίχο, Κωνσταντίνο Μπουρέλλα, Ιωάννη Νασίκα, Κωνσταντίνο Νικολακόπουλο, Παναγιώτα Ντάγκα, Κωνσταντίνο Παλάσκα, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Αχιλλέα Πασχαγιαννίδη, Αικατερίνη Πέτρου, Χρήστο Πέτρου, Ιωάννη Πόραβο, Ιωάννη Στουγιάννη, Απόστολο Τζιουβάρα, Φωτεινή Τζουβάρα, Αθανάσιο Τσακτσάρα, Απόστολο Τσένη, Αναστάσιο Τσιρίκα, Χρήστο Τριγώνη, Γρηγόριο Φαρμάκη, Αθανάσιο Χαστά, Ελευθέριο Χατζηγεωργίου.

 

Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών: κ. Στέργιο Πουρνάρα.

 

Ζητούμε να πάρετε δημόσια προσωπική θέση στην ανωτέρω πρότασή μας  η οποία ζητά την παραίτηση του Βουλευτή Γρεβενών, ο οποίος προτίθεται να υπερψηφίσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών, για το οποίο η συντριπτική πλειονότητα των Πολιτών των Γρεβενών, που εκπροσωπείτε και εσείς, είναι αντίθετη. Η αρμοδιότητά σας αναφέρεται όχι μόνο στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στα μείζονα. Οφείλετε να υπηρετείτε την βούληση των Πολιτών. Ως αιρετοί και εκλεγμένοι από τους Πολίτες των Γρεβενών, έχετε χρέος να προστατεύσετε την Δημοκρατία και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε μία κρίσιμη ιστορικά συγκυρία.

Τις απαντήσεις σας να τις κοινοποιήσετε άμεσα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ομάδα Νέων Γρεβενών

Ιστοσελίδα: www.omadaneon.gr

Διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: omadaneon@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.