Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ψήφισμα του Δήμου Γρεβενών για τον θάνατο του Σεβασμιοτάτου ποιμενάρχου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου

15 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Σεβασμιοτάτου ποιμενάρχου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, συνεδρίαση κατεπειγόντως σήμερα και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

1. Να κηρύξει τριήμερο πένθος για το Δήμο Γρεβενών.


2. Να εκφράσει τη βαθύτατη λύπη του για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου. Ο αείμνηστος ιεράρχης διακρίθηκε για την ιεροπρέπεια, τη μαχητικότητα, τη σύνεση και την ανθρωπιά του έχοντας προσφέρει καθόλη τη διάρκεια της διακονίας του σημαντικό πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο. Συνεργάστηκε άριστα με την Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του στην περιοχή των Γρεβενών. 
3. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία σε όλα τα δημοτικά κτίρια έως και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 ημέρα τέλεσης της Εξοδίου Ακολουθίας του εκλιπόντα.
4. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.

5. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης

This entry was posted on Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2019 at 11:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply