Η διάσημη τυφλή μάντισσα από τη Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα, που «προέβλεψε» την 11η Σεπτεμβρίου, το Brexit και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, είχε κάνει προβλέψεις και για το 2019.

Σύμφωνα με την Μπάμπα, που πέθανε το 1996, δύο από τους σημαντικότερους ηγέτες του κόσμου θα έχουν πολλά προβλήματα φέτος, με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να έρχεται αντιμέτωπος με μια απόπειρα δολοφονίας από κάποιον εντός της ομάδας ασφαλείας του και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα χάσει την ακοή του από μια μυστηριώδη ασθένεια.
Η Βουλγάρα μάντισσα γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» Η Βουλγάρα μάντισσα γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»

Θα μπορούσε να συμβεί όμως κάτι τέτοιο;
Απόπειρα δολοφονίας κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν θα γίνει μέσα στο 2019, σύμφωνα με την μάντισσαΑπόπειρα δολοφονίας κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν θα γίνει μέσα στο 2019, σύμφωνα με την μάντισσα

Ο Πούτιν έχει ήδη επιζήσει τουλάχιστον μιας μεγάλης επιχείρησης δολοφονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2012. Τώρα, ο Ρώσος πρόεδρος έχει πάντα δίπλα του μια ιδιαίτερα καταρτισμένη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών, της οποίας το μόνο καθήκον είναι να τον κρατά ζωντανό, επομένως ίσως και να συμφωνεί με την Μπάμπα πως υπάρχει πιθανότητα μέσα στο 2019 να γίνει άλλη μία προσπάθεια δολοφονίας του.

Ο Πούτιν, θα πρέπει επίσης να προετοιμαστεί για έναν γιγάντιο μετεωρίτη που θα χτυπήσει την Ρωσία, σύμφωνα με την Μπάμπα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ θα χάσει την ακοή του και κάποιο μέλος της οικογένειάς του θα εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημαΟ Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ θα χάσει την ακοή του και κάποιο μέλος της οικογένειάς του θα εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα



Φέτος, αναφέρθηκε ότι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα και την Κίνα υπέφεραν από μυστηριώδη απώλεια ακοής, η οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκε από υπερβολική έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία παλμικής ραδιοσυχνότητας / μικροκυμάτων από υποκλοπή ή επιτήρηση.

Το αν ο Τραμπ θα πέσει θύμα της ίδιας ασθένειας, παραμένει προς το παρόν άγνωστο και το μέλλον θα δείξει.

Η Μπάμπα προέβλεψε επίσης πως η Ευρώπη θα υποφέρει από μια τεράστια οικονομική κατάρρευση, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί όταν η Βρετανία θα εξέλθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου 2019.
Η Βουλγάρα μάντισσα είχε προβλέψει και την τρομοκρατική επίθεση της 11ης ΣεπτεμβρίουΗ Βουλγάρα μάντισσα είχε προβλέψει και την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

Η Βουλγάρα μάντισσα πιστεύει επίσης ότι ένα ακόμη καταστροφικό τσουνάμι βρίσκεται στον χρονικό ορίζοντα, που θα μπορούσε να εξαλείψει τμήματα αρκετών ασιατικών χωρών, όπως το Πακιστάν, η Ινδία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδονησία.

Ήταν επίσης ένα κακό έτος όσον αφορά στους σεισμούς και τα τσουνάμι για την Ινδονησία, η οποία έχει υποστεί τεράστιες απώλειες φέτος από τον λόγο αυτό, στα τελευταία δέκα χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο, ένα τσουνάμι που προκλήθηκε από σεισμό μεγέθους 7,5 ρίχτερ ισοπέδωσε το ινδονησιακό νησί Σουλαβέζι, σκοτώνοντας 2.100 ανθρώπους.

Και το περασμένο Σάββατο, τεράστια κύματα συνετρίβησαν σε παράκτιες πόλεις στα νησιά της Σουμάτρα και της Ιάβα, με τουλάχιστον 430 άτομα να χάνουν τη ζωή τους και 159 να αγνοούνται.

Η Βουλγάρα Μπάμπα, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, είναι επίσης γνωστή ως «ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων». Είχε χάσει μυστηριωδώς την όρασή της σε ηλικία 12 ετών κατά την διάρκειας μια καταιγίδας. Η οικογένειά της φέρεται να την βρήκε αρκετές ημέρες αργότερα ετοιμοθάνατη, με τα μάτια της σφραγισμένα και καλυμμένα με βρωμιά.
Σύμφωνα με την Μπάμπα, η Ευρώπη θα έρθει αντιμέτωπη με μια καταστροφική οικονομική κρίσηΣύμφωνα με την Μπάμπα, η Ευρώπη θα έρθει αντιμέτωπη με μια καταστροφική οικονομική κρίση

Αργότερα, η ίδια υποστήριξε ότι «είδε» το πρώτο της όραμα όταν είχε εξαφανιστεί και πίστευε πως της είχε δοθεί η δύναμη να προβλέπει το μέλλον και να θεραπεύει τους άλλους.

Το 1979, η Βάνγκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε επιτυχία 85% στις προβλέψεις της – δήλωσε στον συγγραφέα Βαλεντίν Σιδόροφ, πως η Ρωσία θα γινόταν «κυρίαρχος του κόσμου».



«Τα πάντα θα λιώσουν, όπως ο πάγος, μόνο μία θα παραμείνει άθικτη – η δόξα του Βλαντιμίρ, η δόξα της Ρωσίας» είχε πει τότε.

Η μάντισσα λέγεται επίσης ότι προφήτευσε το Brexit λέγοντας πως η Ευρώπη όπως είναι γνωστή, θα «παύσει να υπάρχει» μέχρι τα τέλη του 2016 και πως ένας εξτρεμιστικός στρατός θα εισβάλει στην Ευρώπη, πιθανότατα εννοώντας τη διάδοση του ISIS.

Οι φανατικοί θαυμαστές της πιστεύουν επίσης πως η Μπάμπα προέβλεψε τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, λέγοντας πως «δύο ατσάλινα πουλιά» θα επιτεθούν στους «Αμερικανούς αδερφούς».

Όπως είπε συγκεκριμένα: «Οι Αμερικανοί αδερφοί θα πέσουν μετά την επίθεσή τους από ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν και θα χαθεί αθώο αίμα».

Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα ήταν ο «τελευταίος Αμερικανός πρόεδρος» οδηγώντας ορισμένους να πιστέψουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα κατάφερνε να ορκιστεί στην ορκωμοσία του, κάτι που αποδείχθηκε ψευδές.

Άλλα γεγονότα που προέβλεψε είναι το τέλος της παγκόσμιας πείνας μέχρι το 2028, αποικίες στον Άρη μέχρι το 2256 και πως η Γη θα γίνει ακατοίκητη μέχρι το 2341.

Φωτογραφίες: AP, Facebook

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.