Σοκαριστικές στιγμές έζησε ένα κοριτσάκι 3,5 μόλις ετών στο Ιλιον την παραμονή των Χριστουγέννων.

Την ώρα που έλεγε τα κάλαντα σε καφενείο, δέχθηκε την άγρια επίθεση από ένα πιτ μπουλ.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το κοριτσάκι μαζί με τα δύο αδελφάκια του και τον πατέρα του, μπήκαν να πουν τα κάλαντα σε καφενείο στο Ιλιον. Στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και ένα σκύλος ράτσας πιτ μπουλ με λουρί, αλλά χωρίς φίμωτρο. Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, διαβεβαίωσε τον πατέρα των κοριτσιών, ότι το πιτ μπουλ δεν είναι επιθετικό. Ωστόσο, όταν τα παιδιάκια ξεκίνησαν να λένε τα κάλαντα, το σκυλί ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του και όρμησε στο κοριτσάκι, το οποίο δάγκωσε στο πρόσωπο. Ούτε ο ιδιοκτήτης του ούτε οι παριστάμενοι μπορούσαν να σταματήσουν το σκυλί όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η μικρή Δήμητρα, μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα ημέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Μετά το συμβάν ο ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ η οικογένεια του κοριτσιού ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.