Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στην ΑΥΛΗ των ΒΟΥΝΩΝ- Δείτε το πρόγραμμα για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

22 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ο ήλιος ανέτειλε….
Το χωριουδάκι μας, από τον πρωί, περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Ώρα 12:00 Η Στρουμφίτα σας περιμένει στο σπιτάκι Νο 7 για να βαφτείτε πριν την μεσημεριανή σας βολτούλα.

Ώρα 12:30 Ανάμεσα στον σπίτι του Μπαρμπαστρούμφ και της Στρουμφίτας μαζεύονται τα παιδάκια και οι γονείς, γίνονται μία μεγάλη παρέα και παίζουν όλοι μαζί διασκεδαστικά παιχνίδια σε όλο το χωριό.

Ώρα 12:40 Ο Λιχούδης ετοιμάζει (Σπιτάκι Νο4) χριστουγεννιάτικα γλύκα, ζεστούς λουκουμάδες  και θέλει την βοήθεια σας. Θα έρθετε;

Ώρα 13:15 Ο Σπιρτούλης στο σπιτάκι το Νο 5 συνέχεια κάτι νέο κατασκευάζει και περιμένει όλα τα παιδάκια να τον βοηθήσουν.Ώρα 14:00 Ελατέ στο σπίτι του Μπαρμπαστρούμφ, (Σπιτάκι Νο 6) για  να του ακούσετε χριστουγεννιάτικα παραμυθάκια

Ώρα 17:00 Ακούμε χριστουγεννιάτικα γερμανικά τραγουδάκια και φτιάχνουμε τα γερμανικά ημερολόγια του 2019 με την βοήθεια της καθηγήτριας Γερμανικών κυρίας Αλεξάνδρας Χατζή.

Υ.Γ.  Οι μέρες για το ερχομό του Άγιου Βασίλη πλησιάζουν. Μη ξεχάσετε να του στείλετε το γράμμα σας. Θα σας περιμένουν οι βοηθοί του από το  Κέντρο Πρόληψης «Ορίζοντες» που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωρίο (μπροστά στο Δημαρχείο – σπιτάκι Νο 12) σε μία γειτονία που μαγικά θα σας μεταφέρει στην εποχή των παγετώνων.

Στην ίδια γειτονία ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «Ελπίδα» σας περιμένει στο φιλανθρωπικό Bazaar του για να στείλετε την αγάπη σας στου συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τους λουκουμάδες, τα ζεστά ροφήματα  , το χαλβά και τα λουκούμια της περιοχής,  καθώς και το Corn Dog (σπιτάκι Νο9) που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Μία ακόμη μαγική μέρα ολοκληρώθηκε.

Για να πάρουν μέρος οι μικροί μας φίλοι σε κάποιες δραστηριότητες υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο της τάξης των 0,50 € για την τήρηση της προτεραιότητας και την μερική κάλυψη βασικών λειτουργικών εξόδων.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

This entry was posted on Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, 2018 at 09:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply