Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανδρέας Πάτσης: «Τις γιορτινές μέρες οφείλουμε να σκεφτόμαστε περισσότερο την τρίτη ηλικία» (εικόνες)

20 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Δίπλα στους εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας βρέθηκε αυτές τις μέρες ο γρεβενιώτης Ανδρέας Πάτσης.

Ο γνωστός δικηγόρος επισκέφτηκε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων το Ίδρυμα Προστασίας Υπερηλίκων «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών αλλά και το ΚΑΠΗ γυναικών.

Ο Ανδρέας Πάτσης συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την περικοπή των συντάξεων και τις ανησυχίες τους και αντάλλαξε ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.

Κατά την επίσκεψη του στο Γηροκομείο αλλά και στο ΚΑΠΗ ένα θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξαν στον Ανδρέα Πάτση όσοι και όσες βρέθηκαν εκεί και ο γρεβενιώτης δικηγόρος είπε πως «αυτές τις γιορτινές μέρες οφείλουμε να σκεφτόμαστε ακόμα περισσότερο την τρίτη ηλικία, τους ανθρώπους οι οποίοι μας μεγάλωσαν, να τους συμπαραστεκόμαστε και να τους προσφέρουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Η παρουσία μας εδώ, είναι η ηθική τους δικαίωση. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη Δαβίδ, ο οποίος μέσω των παροχών που έχει κάνει στο Ίδρυμα Υπερηλίκων, έδωσε τη δυνατότητα σε ανθρώπους βασανισμένους, ανήμπορους και ταλαιπωρημένους, να βρουν μια στέγη, να βρουν τροφή θαλπωρή και φροντίδα. Αυτές οι πρωτοβουλίες, είναι άξιες συγχαρητηρίων και πρέπει να βρουν τη συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή όλων όσων μπορούν και πρέπει να προσφέρουν σ’ αυτό το έργο».

Δείτε εικόνες:

This entry was posted on Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, 2018 at 16:29 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply