Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η “Πίνδος” στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του γηροκομείου Γρεβενών (εικόνες)

Δεκέμβριος 11th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ένα ξεχωριστό δένδρο στολίσανε οι μικροί μας χορευτές αλλά και μέλη του συλλόγου μας την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται για το δέντρο του γηροκομείου Γρεβενών. Σε συνεργασία με την Ι.Μ. Γρεβενών και με τον υπεύθυνο ιερέα π. Χρήστο Τσαρουχά αποστολή του συλλόγου μας επισκέφθηκε του ηλικιωμένους συμπολίτες μας στο χώρο του γηροκομείου και μαζί τους στολίσανε το δέντρο.

Σε μια ατμόσφαιρά ιδιαίτερα συγκινητική τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ στόλιζαν το δέντρο με χειροποίητα στολίδια από  φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά. Εδέσματα και παραδοσιακές κουλούρες είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του συλλόγου μας και προσφέρθηκαν σε όλους.Στόχος μας ως σύλλογος είναι μέσα από το χορό και την διατήρηση της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς να δώσουμε ερεθίσματα στα μέλη του συλλόγου απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα καθώς και σε ζητήματα προσφοράς και ανιδιοτέλειας.

Συνεχίζουμε με την επόμενη μας δράση την ερχόμενη Κυριακή 16.12.2018 στις 18.00 στη μικρή σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίνδος με το θεατρικό “Χριστούγεννα στα Γρεβενά… όπως παλιά”.

Σας περιμένουμε…

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, Δεκέμβριος 11th, 2018 at 13:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply