Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Υπό κατάληψη βρίσκεται η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

21 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Υπό κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, από φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος που αντιδρούν στις συγχωνεύσεις πανεπιστημίων με τα ΤΕΙ. Οι φοιτητές ανησυχούν για τυχόν υποβάθμιση των πτυχίων τους, εκφράζοντας φόβους για την επόμενη ημέρα συμπόρευσης με το ΤΕΙ και τη συζήτηση που είναι σε εξέλιξη.


Στα αιτήματα τους είναι: Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, προσλήψεις μονίμων καθηγητών, ανέγερση καλύτερων κτιριακών υποδομών, ακαδημαϊκή αξιολόγηση καθηγητών, ενώ ζητούν να πάρουν το πτυχίο του τμήματος που μπήκαν!
Οι φοιτητές προτίθενται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, ενώ θυμίζουμε ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου για την κατάθεση, εγγράφως, των προτάσεων από τους πρυτάνεις Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το αυτοδιοίκητο.

e-ptolemeos

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, 2018 at 14:09 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply