Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δωρεά του Ανδρέα Πάτση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

20 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, ο Γρεβενιώτης δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης, προσέφερε σήμερα, στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.
Ο Ανδρέας Πάτσης παραδίδοντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, είπε χαρακτηριστικά πως «χαίρομαι ιδιαιτέρως που μπορώ να προσφέρω στους μαθητές του σχολείου, είμαι άνθρωπος των έργων και των πράξεων και όχι της θεωρίας και είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμένα αυτή η πράξη, καθώς προέρχομαι και ο ίδιος από οικογένεια εκπαιδευτικών».

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησαν τον κ. Πάτση για αυτή του την ευγενική προσφορά, τονίζοντας πως η στήριξη και η βοήθεια που τους παρέχει σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με δεδομένη την περιορισμένη οικονομική στήριξη από πλευράς Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι εξαιρετικά σημαντική.

This entry was posted on Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, 2018 at 19:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply