Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H “Κιβωτός του Κόσμου” επισκέφθηκε τα Γρεβενά (εικόνες)

12 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Έπειτα απο πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών Πίνδος,  ομάδα 35 παιδιών απο την “Κιβωτό του Κόσμου” της Πωγωνιανής και της Κόνιτσας επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο την περιοχή των Γρεβενών (Άγιο Γεωργιο, Κιβωτό, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς και Γρεβενά).Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από κοινού με το Grevena Travel και έπειτα από επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Πωγωνιανή η “Πίνδος” τον περασμένο Ιούνιο. Μέλη της εθελοντικής ομάδας του συλλόγου ανέλαβαν το συντονισμό και την υποδοχή των παιδιών στη πόλη των Γρεβενών το Σάββατο 10.11.2018.

Εθελοντές και παιδιά το μεσημέρι του Σαββάτου έγιναν μια αγκαλιά και τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν τα συναισθήματα του κάθε παρευρισκόμενου στη συγκεκριμένη δράση.Στη Πίνδο πιστεύουμε πως αυτό είναι μόνο η αρχή και στόχος μας είναι να αποτελέσουν όλα τα Γρεβενά μια αγκαλιά γι’ αυτά τα παιδιά. Να γίνουμε οι φίλοι και οι συγγενείς που δεν έχουν καθώς και προορισμός αναψυχής και κοινωνικοποίησης γι’ αυτά τα παιδιά.

Η κινητοποίηση για τη συγκέντρωση χρημάτων και υλικών αγαθών ήταν μεγάλη (συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα 12.11.2018, 20.00 με 23:00 στο χώρο του Συλλόγου) και ευχαριστούμε γι’ αυτό όλους όσους ατομικά και θεσμικά βοήθησαν για την υλοποίηση της. Θαυμαστές του ιερού έργου που επιτελεί η “Κιβωτός του Κόσμου” και έτοιμοι να συνδράμουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε προετοιμάζουμε την επόμενη “δράση…ψυχής”.

Γρεβενά, 12/11/2018

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 2018 at 11:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply