Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έγκριση χρηματοδότησης 900.000€ στο Δήμο Γρεβενών για συντήρηση του οδικού δικτύου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

9 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης


Σε συνέχεια της από 25-9-2018 συνάντησης του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη και του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Μπγιάλα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γεωργίου Δέδε, υπογράφηκε από τον τελευταίο η έγκριση χρηματοδότησης ποσού 900.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την υλοποίηση του έργου “Αποκατάσταση – Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου από γέφυρα Σμίξης προς χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας” σύμφωνα με μελέτη που συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών.Το έργο αφορά εργασίες αποκατάστασης φθορών στο οδικό δίκτυο  από την γέφυρα που βρίσκεται κάτω από τον οικισμό Σμίξης μέχρι το χώρο στάθμευσης μπροστά από εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, μήκους 10 χιλιομέτρων και προς τη θέση “Σταυρό” Σαμαρίνας, μήκους 4 χιλιομέτρων περίπου.

Με την ουσιαστική συνδρομή τόσο του κ. Βουλευτή κ. Μπγιάλα όσο και του αρμόδιου Υπουργείου, επιτυγχάνεται η υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου και ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα για την βελτίωση της πρόσβασης στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, 2018 at 14:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply