ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στις χθεσινές εκλογές των Καθηγητών των Γρεβενών, αναφέρθηκε μιλώντας στον Star-fm, ένας και των δύο ιδρυτών του συνδυασμού (Νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών) ο Κωνσταντίνος Τζάτζης. (Ο δεύτερος που εκλέγεται είναι ο Ιωάννης Χάτσιος).Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναφορές:
Κατεβήκαμε και πετύχαμε” …
“Κερδίσαμε την Κεντροαριστερά και ένα κομμάτι του.. εαυτού μας” …
“Εμείς είμαστε η ΔΑΚΕ.. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε την νέα ΔΑΚΕ, μακρυά από προσωπικά συμφέροντα και ¨εκδουλεύσεις¨” …
“Είμαστε Νέα Δημοκρατία αλλά την κομματική ταυτότητα θα πρέπει να την αφήνουμε έξω από τα υπηρεσιακά συμβούλια. Ο εκπαιδευτικός πάνω απ όλα” …

Ακούστε όλη την συνέντευξη:).push({});

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Με τη στήριξη και την ψήφο σας η Ν.Α.Κ.Ε. αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. της Δ.Δ.Ε. της Π.Ε. Γρεβενών που πραγματοποιήθηκαν στις 7-11-18.

Για την τιμή που μας κάνατε, αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε δημόσια. Παράλληλα, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το σύνολο των εκπαιδευτικών ότι τα αιρετά μέλη της παράταξής μας θα είναι πάντα κοντά σε όλους τους συναδέλφους, γιατί τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις μας ενώνουν όλους και είναι κοινά και αδιαπραγμάτευτα.

Επιπλέον, εκτιμούμε ότι το αποτέλεσμα αποτελεί μήνυμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μας. Η εμπιστοσύνη αυτή χτίζεται κι εμείς θα φανούμε αντάξιοί της. Αντιπροσωπεύουμε την αλήθεια και δεσμευόμαστε ότι είμαστε μακριά και έξω από τις μεθοδεύσεις των απειλών και της εκδούλευσης, που είναι αναχρονιστικές και δεν τιμούν κανέναν.Οι προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις θα πρέπει να θυσιάζονται για το καλό όλων των συναδέλφων.

Τέλος, ευχαριστούμε και τους συναδέλφους που δεν μας ψήφισαν, αλλά και την εφορευτική επιτροπή και όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και την αμεροληψία.

Με εκτίμηση
Τζάτζης Κωνσταντίνος
Χάτσιος Ιωάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.