Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Δημήτριος Σιορέντας – Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αντιστράτηγου ε.ο.θ. Αθανασίου Μαντζούκα

3 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Αθανάσιος Μαντζούκας

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τις κρίσεις , αποστρατεύονται με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος Μαντζούκας και ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ευθυμίος Αμαραντίδης με τον  βαθμό του Ταξιάρχου.Τα καθήκοντα του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Δημήτριος Σιορέντας προερχόμενος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας.

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αντιστράτηγου ε.ο.θ. Αθανασίου Μαντζούκα

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ε.ο.θ. και αποχωρώ από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ύστερα από πολύχρονη παρουσία .Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους αστυνομικούς ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, ειδικούς φρουρούς και πολιτικούς υπαλλήλους των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου του Επιτελείου της ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας, για την εποικοδομητική και άψογη συνεργασία, την εργατικότητα, την πειθαρχικότητα που επέδειξαν και την εξαίρετη σχέση που κτίσαμε, κατά το χρονικό διάστημα που διατέλεσα Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής .

Στο προσωπικό αυτό εκφράζω την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και θέλω να γνωρίζετε ότι φεύγω ικανοποιημένος και με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Αισθάνομαι επιπλέον την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία και την συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και την συμβολή τους στην δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τους πολίτες της περιοχής μας για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου, για την φιλία και την αγάπη που με προσέφεραν απλόχερα.

Με την ευλογία του Θεού, προσπάθησα καθ’όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας μου στην ενεργό Υπηρεσία του Σώματος και σε όλες τις Υπηρεσίες που υπηρέτησα, τόσο στην Κεντρική, όσο και στην Δυτική Μακεδονία να φανώ αντάξιος των προσδοκιών, τόσο της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, που μου εμπιστεύτηκε τις εκάστοτε θέσεις, όσο και των πολιτών, για τους οποίους μόνιμο μέλημα μου ήταν η αδιάκοπη προσπάθεια για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που είμαστε υποχρεωμένοι.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, οι οποίοι με στερήθηκαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς την κατανόηση και συμπαράστασή τους δεν θα είχα καταφέρει τόσα.

Εύχομαι για τον καθένα σας ξεχωριστά ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, προκοπή και κάθε καλό.

Κοζάνη, 02-11-2018

Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ

Αντιστράτηγος ε.ο.θ.

Star-fm.gr με πληροφορίες από ΕΡΤ Κοζάνης

This entry was posted on Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, 2018 at 13:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply