Σε κατάληψη βρίσκονται από την Τρίτη (30-10), όλα τα λύκεια της πόλης των Γρεβενών (1ο και 2ο ΓΕΛ και 1ο ΕΠΑΛ), διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία του Υπουργού κ. Γαβρόγλου.Στην πορεία, συμμετείχαν μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών και του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών:

Ο μαθητές ανέφεραν στο Star-fm.gr:
Τους επιστρέφουμε το νομοσχέδιό τους που θα μας βάζει να δίνουμε πανελλαδικές εξετάσεις x 2, που θα μας φορτώσει ακόμα περισσότερο με άγχος, τρέξιμο και παπαγαλία. Πετάμε στα σκουπίδια το απαράδεκτο νομοσχέδιό τους, που είναι η χαρά των φροντιστηρίων, που φτιάχνει ένα σχολείο που θα μας κοιτάει ακόμα περισσότερο στην τσέπη, που θα μας στερεί και επίσημα πλέον πολύτιμες γνώσεις για τη ζωή μας και θα μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μας από πιο νωρίς και με λιγότερες επιλογές.


Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον αγώνα για ένα σχολείο που θα μας μορφώνει και δεν θα μας εξοντώνει.
Για ένα σχολείο χωρίς διακρίσεις, χωρίς εμπόδια. Που θα δίνει ολόπλευρη γνώση σε όλους. Για ένα σχολείο στο οποίο θα είμαστε δημιουργικοί και όχι αριθμοί ονομάτων για τα απουσιολόγια, που δε θα μας κοιτάει στην τσέπη, για παιδεία που δεν θα είναι εμπόρευμα” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.