Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Από στρατοδικείο περνούν Μητρετώδης-Κούκλατζης -Με βαρύ κατηγορητήριο

Οκτώβριος 24th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Από στρατοδικείο θα περάσουν ο Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους Τούρκους τον Μάρτιο, στον Εβρο.Σύμφωνα με το Open, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί στους δύο στρατιωτικούς το εγκαλητήριο μέσω της αρμόδιας διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ . Το κατηγορητήριο είναι «βαρύ», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και στρέφεται, όχι μόνο κατά των δύο στρατιωτικών, αλλά και ανωτέρων τους, οι οποίοι θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και στη συνέχεια στο στρατοδικείο για συμπληρωματικές εξηγήσεις σχετικά με τα όσα οδήγησαν στη σύλληψή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ενορκη Διοικητική εξέταση που είχε διεξαχθεί, δεν είχε τύχει ευρείας αποδοχής αναφορικά με το πόσο «φωτίζει» τις πτυχές της σύλληψης και είχε ζητηθεί να επαναδιενεργηθεί, καθώς είχε θεωρηθεί ότι δεν κάλυπτε το εύρος των ευθυνών που έπρεπε να αποδοθούν ευθύνες και παραλείψεις.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 24th, 2018 at 22:08 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply