Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα φροντιστήρια Πράξη & Θεωρία και Χρυσή Τομή ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.Δαβίδ

18 Οκτωβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ευχαριστήρια Επιστολή

Σεβασμιότατε κ.κ. Δαυίδ
Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό των φροντιστηρίων Πράξη & Θεωρία και Χρυσή Τομή επιθυμεί να σας εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την ευαισθησία που επιδείξατε στο αίτημά μας και την ευγενική σας χειρονομία να μας παραχωρήσετε την αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, για να πραγματοποιήσουμε σεμινάριο σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού και να ενημερώσουμε τα παιδιά, όλων των βαθμίδων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα.Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας απέδειξε την αγάπη και την ευαισθησία της Μητρόπολης σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Σε μια περίοδο πνευματικής ατροφίας και ευρύτερου ηθικοπνευματικού σκοταδισμού, είθε οι ταγοί του πνεύματος να αποτελέσουν εφαλτήριο εξέλιξης και προόδου.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, 2018 at 22:19 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply