Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας γράφει στον ΣΥΡΙΖΑ, για την αθώωση του πρώην Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη…

Οκτώβριος 12th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Όπως έγινε ευρέως γνωστό, ο πρώην Νομάρχης και πρώην Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των έξι εικονικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών κατά την περίοδο της θητείας του στην Νομαρχία.

To κυβερνών κόμμα και οι δορυφόροι του έσπευσαν να λοιδορήσουν τον κ. Κουπτσίδη σε επίπεδο προσωπικό, ενώ προέβαιναν συστηματικά σε αήθεις επιθέσεις για την αποκόμιση ευκαιριακών κομματικών ωφελειών σε βάρος της παράταξής μας.
>

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως «αγαπά» και ποντάρει το κέντρο βάρους της πολιτικής του στην σκανδαλοθηρία και τον κιτρινισμό.
Δεν σέβεται οικουμενικές δημοκρατικές αξίες – όπως το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου – και λειτουργεί ως ύπατος κριτής.

Η ελληνική δικαιοσύνη, όμως, μίλησε δια της αποφάσεως της, στερώντας από καιροσκόπους και κατ’ επίφαση νομοφύλακες τη ρητορική της λάσπης και του λαϊκισμού.

Η αρετή της υπομονής και ο σεβασμός ακόμη και στην σοβαρότητα της ποινικής διαδικασίας είναι προαπαιτούμενα για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα.Τα βιαστικά συμπεράσματα και οι λαϊκές καταδίκες ταιριάζουν μόνο σε αυταρχικές νοοτροπίες. Και τέτοιες νοοτροπίες δεν είχαν και δεν θα έχουν θέση στον τόπο μας.

Ο λαός μας κρίνει και συγκρίνει. Ο καιρός γάρ εγγύς.

Τομέας επικοινωνίας ΝΟΔΕ Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 12th, 2018 at 09:04 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply