Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτός είναι ο φυσικός χυμός στον οποίο υποκλίνονται (για τα οφέλη του) όλοι οι ειδικοί

Οκτώβριος 12th, 2018 by Σταματίνα

Έχετε δοκιμάσει πολλούς χυμούς που υπόσχονται θαύματα στο σώμα σας. Αυτή την στιγμή όμως το superfood που κάνει θραύση – και για καλό λόγο – είναι ο χυμός σέλινου.

Παρά την περίφημη ιριδίζουσα εμφάνισή του, ο χυμός σέλινου είναι πλούσιος με βασικά μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, κάτι που μερικοί λένε ότι αποτελεί το μυστικό για ένα καλό δέρμα.

Ακόμα και σε ακατέργαστη μορφή, ένα ματσάκι σέλινου είναι πολύ θρεπτικό, βοηθώντας στην ενυδάτωση του δέρματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε νερό.

«Το σέλινο αποτελείται κατά 95% από νερό» λέει η διατροφολόγος των διασημοτήτων Κίμπερλι Σνάιντερ, στην Vogue. «Όσον αφορά στο δέρμα, η ενυδάτωση είναι το κλειδί» προσθέτει, λέγοντας πως ο χυμός του «έχει πραγματικά μαγικά οφέλη».

«Βοηθάτε το σώμα σας να απορροφήσει το μέγιστο δυνατό από θρεπτικά συστατικά» αναφέρει.

Άλλα πλεονεκτήματα του σέλινου περιλαμβάνουν την ικανότητα των λαχανικών να βοηθούν στην μείωση της χοληστερόλης, στην αποτροπή της υψηλής αρτηριακής πίεσης, στην ενίσχυση της πέψης και στην αποτροπή των λοιμώξεων από το ουροποιητικό σύστημα.

Επιπλέον, το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο του χυμού σέλινου απελευθερώνει τις τοξίνες από το σώμα και μπορεί να αποτρέψει στην καταστροφή των κυττάρων του δέρματος.

Και δεν είναι απλά και μόνο ο χυμός στον οποίο υποκλίνονται οι influencers.

Ακόμη και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπίζι Φίλιπς ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στο Instagram από την δική της δοκιμή του σούπερ χυμού.

«Παιδιά, η Τρέισι Κάνινγκαμ μου είπε χθες ότι υποτίθεται πως πρέπει να πίνουμε φρέσκο χυμό σέλινου κάθε πρωί» ανέφερε η ηθοποιός στα Insta Sories. Μετά την δοκιμή της, είπε: «Τώρα πίνω χυμό σέλινου. Είναι πολύ καλό».

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 12th, 2018 at 18:02 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply