Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση,αλλά με ποινή φυλάκισης στα 19 χρόνια από την αρχική ποινή των δις ισοβίων, κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κοζάνης ο 29χρονος αλλοδαπός (από την Αλβανία), ο οποίος στις 10 Απριλίου του 2012 είχε σκοτώσει 78χρονο λαχειοπώλη στο Καρπερό των Γρεβενών.

O 78χρονος βρέθηκε νεκρός την Μ. Παρασκευή του 2012 σε αποθήκη στο Καρπερό και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα.

Αρχικά ο



δράστης είχε κριθεί ένοχος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κοζάνης και καταδικάστηκε σε δις ισόβια, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία.

Ωστόσο, η υπερασπιστική γραμμή της δικηγόρου του δράστη Παρασκευής Σαββίδου και η κρίσιμη, νέα ιατροδικαστική έκθεση του Αναστάσιου Θεοδωρίδη έπεισαν σήμερα το δικαστήριο, που μετέτρεψε τα ισόβια σε 19 χρόνια κάθειρξης, από τα οποία ο 29χρονος (σήμερα) έχει εκτίσει ήδη τα επτά.

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.