Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

25.000 ευρώ τη νύχτα έδωσε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη -Σε υπερχλιδάτο ξενοδοχείο με την Εμινέ (εικόνες)

28 Σεπτεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Η οικογένεια Ερντογάν έχει ακριβά γούστα και δεν το κρύβει.

Τελευταίο μάλιστα δείγμα από τον πλούτο τους ήταν η επιλογή του ξενοδοχείου που έμειναν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, Εμινέ, στην Νέα Υόρκη όπου ταξίδεψαν εξαιτίας της73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.Ο Ερντογάν, λοιπόν, κατέλυσε στο πανάκριβο και πολυτελέστατο ξενοδοχείο Peninsula της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται στην 5η λεωφόρο.

Ο ίδιος βρέθηκε εκεί χωρίς στρατό σωματοφυλάκων και όπως ήταν φυσικό έμεινε στην προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 25.000 δολάρια τη βραδιά.

Πάντως δεν αποκλείεται την επιλογή του ξενοδοχείου να έκανε η ίδια η Εμινέ, η οποία εκτός ότι έβγαλε λόγο σε διάφορες εκδηλώσεις όσο βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, δεν αποκλείεται να έκανε ψώνια στην 5η λεωφόρο, καθώς είναι γνωστό πως δεν διστάζει να χαλάσει χιλιάδες δολάρια για το ντύσιμό της.

Η ίδια άλλωστε σε ένα ταξίδι της στη Βαρσοβία είχε ξοδέχει σχεδόν 49.000 δολάρια σε αντίκες.

Τέλος το ζεύγος Ερντογάν δεν πήγε μόνο του, αλλά πήρε μαζί και την κόρη τους, Εσρα, όπου και οικογενειακώς επισκέφτηκαν την μουσουλμανική κοινότητα της Νέας Υόρκης.

Αυτές είναι μόνο μερικές φωτογραφίες από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο όπου έμεινε η οικογένεια Ερντογάν:

Σε πολυτελές ξενοδοχείο έμεινε ο Ερντογάν στην Νέα Υόρκη. Σε πολυτελές ξενοδοχείο έμεινε ο Ερντογάν στην Νέα Υόρκη.

Μαζί του ταξίδεψε και η σύζυγός του Εμινε και η κόρη τους. Μαζί του ταξίδεψε και η σύζυγός του Εμινε και η κόρη τους.

Η επιλογή του ξενοδοχείου ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα από το πλούτο τους. Η επιλογή του ξενοδοχείου ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα από το πλούτο τους.

Το οποίο συνήθως η Εμινέ δείχνει απροκάλυπτα. Το οποίο συνήθως η Εμινέ δείχνει απροκάλυπτα.

Σε ταξίδι της στην Βαρσοβία, η ίδια είχε ξοδέψει 45.000 δολάρια μόνο σε αντίκες. Σε ταξίδι της στην Βαρσοβία, η ίδια είχε ξοδέψει 45.000 δολάρια μόνο σε αντίκες.Δεν αποκλείεται έτσι η ίδια αυτή την φορά να ψώνισε από την 5η λεωφόρο. Δεν αποκλείεται έτσι η ίδια αυτή την φορά να ψώνισε από την 5η λεωφόρο.

Καρφίτσες, μαντίλες αλλά και ρούχα από διάσημους οίκους όπως η Louis Vuitton είναι μόνο μερικές από τις επιλογές της. Καρφίτσες, μαντίλες αλλά και ρούχα από διάσημους οίκους όπως η Louis Vuitton είναι μόνο μερικές από τις επιλογές της.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Εμινέ Ερντογάν δεν άφησε πάνελ για πάνελ. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Εμινέ Ερντογάν δεν άφησε πάνελ για πάνελ.

Μαλιστα μαζί με τον Ρετζέπ και την κόρη τους επισκέφτηκαν και την μουσουλμανική κοινότητα της Νέας Υόρκης...Μαλιστα μαζί με τον Ρετζέπ και την κόρη τους επισκέφτηκαν και την μουσουλμανική κοινότητα της Νέας Υόρκης…

όπου έβγαλε κι εκεί λόγο!όπου έβγαλε κι εκεί λόγο!

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, 2018 at 14:15 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply