Αλβανίδα ιστορικός το παρατράβηξε, κατά τη διάρκεια εκπομπής στην Αλβανική τηλεόραση, και άρχισε να λέει: «Δεν υπάρχουν Έλληνες. Είναι όλοι Αλβανοί. Ο Τσίπρας είναι Αλβανός».

Οι ισχυρισμοί της «ιστορικού» της γειτονικής χώρας που ονομάζεται Έλενα Κοκάτσι, προκάλεσε αντιδράσεις στο ίδιο το πάνελ όπου συμμετείχε, με τα όσα έλεγε. «Μήπως το παρατραβάμε;» σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Το θέμα της εκπομπής της Αλβανικής τηλεόρασης ήταν η «Βαλκανοποίηση των Βαλκανίων» και η Αλβανίδα ιστορικός το έφτασε στα άκρα:

«Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες», είπε.



Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν το παρατραβάει, η ίδια κάλεσε τον δημοσιογράφο να της βρει, όπως είπε, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821». Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.

Το θέμα παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:




iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.