Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε το πατάκι του μπάνιου

2 Σεπτεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το πατάκι του μπάνιου είναι ένα από τα αντικείμενα του σπιτιού που οι περισσότεροι δεν καθαρίζουν τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.

Ο πιο σημαντικός λόγος για να το καθαρίζετε συχνά είναι ότι μαζεύει πολλή υγρασία και πάνω σε αυτό αναπτύσσονται εκατοντάδες μικρόβια αλλά και μούχλα που είναι βλαβερή για την υγεία μας. Μετά από κάθε ντους η υγρασία που υπάρχει στο μπάνιο εγκλωβίζεται μέσα στις ίνες του χωρίς αυτό να είναι εμφανές οπότε αμελούμε να το καθαρίζουμε όταν πρέπει.

Το ιδανικό είναι να το πλένουμε μία φορά την εβδομάδα, ενώ για να το διατηρούμε πιο καθαρό θα ήταν καλό να το απλώνουμε να στεγνώσει μετά από κάθε μπάνιο εφόσον έχει βραχεί. Σημαντικό είναι να μην ξεχνάτε να ανοίγετε τα παράθυρα του μπάνιου – εφόσον υπάρχουν – για να αερίζεται ο χώρος.

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, 2018 at 18:02 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply