Τα όνειρα σας για το μέλλον του παιδιού σας δεν τα μοιραζόμαστε, απλά τα κάνουμε Πράξη..


Τις πιο Θερμές Ευχές μας στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ζωής των , ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών. Οι φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και ευχόμαστε να είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε αγώνα.
Παράλληλα, θέλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των μαθητών καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σε κάποια σχολή της προτίμησης , είτε σε άλλες σχολές, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία , χωρίς άγχος , να μην απογοητεύονται και εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους.
Δείτε τους επιτυχόντες:
(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)






Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.