Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το φροντιστήριο Πράξη & Θεωρία συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες μαθητές του και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία

29 Αυγούστου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Τα όνειρα σας για το μέλλον του παιδιού σας δεν τα μοιραζόμαστε, απλά τα κάνουμε Πράξη..


Τις πιο Θερμές Ευχές μας στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους της ζωής των , ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών. Οι φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και ευχόμαστε να είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε αγώνα.
Παράλληλα, θέλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των μαθητών καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Για όσους δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σε κάποια σχολή της προτίμησης , είτε σε άλλες σχολές, ας κάνουν την επόμενη προσπάθειά με ψυχραιμία , χωρίς άγχος , να μην απογοητεύονται και εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους.
Δείτε τους επιτυχόντες:
(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)


This entry was posted on Τετάρτη, 29 Αυγούστου, 2018 at 21:06 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply