Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βάσεις 2018: Κόπιασαν και διέπρεψαν! Οι συγκινητικές ιστορίες της επιτυχίας

28 Αυγούστου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ με τίτλο… Πανελλήνιες εξετάσεις μπήκε, δίνοντας τέλος στην αγωνία εκατοντάδωνχιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους – Εκπλήσσουν οι προσωπικές ιστορίες εφήβων που βλέπουν τους κόπους τους να επιβραβεύονται – Έκπληξη αλλά και θαυμασμός μαζί για μία υποψήφια που πέτυχε να εισαχθεί και μάλιστα 2η στη σχολή της επιλογής της, σε ηλικία 38 ετών!

Ο κύριος Δημήτρης, ετών 84, φοιτητής και μέλος του… Facebook!

Οι βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν και ο κύριος Δημήτρης Μουδατσάκης, που είχε συγκινήσει τη χώρα με την θέληση της ψυχής του, τα κατάφερε!

Ο 84χρονος Κρητικός, μόλις συνταξιοδοτήθηκε, πριν 18 χρόνια, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα θρανία. Από σήμερα, είναι μεταξύ των εισακτέων στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο!

Όσο για τις σπουδές του στο Ρέθυμνο, είχε δηλώσει: «Θα πάω να γραφτώ κανονικά και θα πηγαίνω όποτε μπορώ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνω στο Ρέθυμνο. Έχω και τη σύζυγο εδώ. Πρέπει να δω και με το πρόγραμμα τι θα γίνει».

Βάσεις 2018: Ο μαθητής – φαινόμενο από τη Ρόδο

Ο λόγος για τον μαθητή Σωτήρη Σοκορέλο από τη Ρόδο, ο οποίος μπήκε 1ος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με 19.641 μονάδες! Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης του νησιού, ο Σωτήρης είναι γιός της Ζωής και του Μιχάλη Σοκορέλου, ο οποίος είναι διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής της Ρόδου.

βάσεις 2018
Σωτήρης Σοκορέλος

Το… διαμάντι απ’ την Κοζάνη

Με 19.200 συνολικά μόρια είναι η… πρώτη των πρώτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη Δυτική Μακεδονία: Ο λόγος για τη Διαμαντώ Μυλοπούλου, από το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, η οποία, πλέον, είναι και επίσημα φοιτήτρια στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όπως αποκαλύπτει, η συγκεκριμένη σχολή ήταν και ο μεγάλος της στόχος.

“Ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε. Παρά τις αντιξοότητες πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό!” ανέφερε η ίδια, μιλώντας στο Kozanimedia και με αξιοπρόσεκτη ωριμότητα κατέληξε:“Εύχομαι η επιτυχία μου να μην περιοριστεί μόνο στο αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά να επεκταθεί και στην ατέρμονη αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι όσοι αγωνίσθηκαν ασχέτως αν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους”!

Διαμαντώ Μυλοπούλου

Φοιτήτρια 38 Μαΐων!

Βάσεις 2018
Αλεξάνδρα Τζάτσου

Ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε για την 38χρονη Αλεξάνδρα Τζάτσου, επίσης από την Κοζάνη. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα που εισάγεται 2η στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχοντας συγκεντρώσει 19.150 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αποκάλυψε ότι έμαθε τα ευχάριστα σχολώντας από τη δουλειά της…

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ήθελε πολύ να μπει στην Ιατρική σχολή: “Ήταν ένα όνειρο που δεν κατάφερα να το πραγματοποιήσω όταν έδινα πρώτη φορά εξετάσεις το 1998, αλλά το καταφέρνω τώρα, 20 χρόνια μετά”.

newsit

This entry was posted on Τρίτη, 28 Αυγούστου, 2018 at 08:49 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply