Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρώτος και στο Ροβερέτο ο Μίλτος Τεντόγλου

25 Αυγούστου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Την πρώτη θέση κατέλαβε την Πέμπτη 23/8 το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Ροβερέτο στην Ιταλία με άλμα στα 8μ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξεκίνησε χαλαρά τον αγώνα και στην πρώτη προσπάθεια πέτυχε 7.61μ. Στη συνέχεια προσγειώθηκε στα 7.95μ. και τέθηκε επικεφαλής του αγωνίσματος αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τζαμαϊκανό Γκέιλ που πέτυχε 7.93μ στην πρώτη προσπάθειά του άλμα που ήταν και το καλύτερό του στον αγώνα.

Στη συνέχεια ο νεαρός πρωταθλητής μας θέλοντας να πετύχει κάτι παραπάνω είχε άκυρες την τρίτη και την τέταρτη προσπάθεια ένώ στην πέμπτη έφτασε στα 8μ. και άκυρη την έκτη προσπάθεια.Χωρίς ιδιαίτερη πίεση στον αγώνα από τους αντιπάλους του ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχτηκε νικητής, είχε πάλι άλμα στα 8μ. για ενδέκατη φορά που πετυχαίνει επίδοση με τον αριθμό 8 μπροστά. Πλέον ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, θα περιμένει για να δει αν θα υπάρξουν αρνήσεις στον τελικό του ντάιαμοντ λιγκ για να λάβει πρόσκληση και φυσικά 8-9 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί ως μέλος της μεικτής Ευρώπης στο Continental Cup στην Οστράβα.

Να σημειώσουμε ότι την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ουκρανός Μαζούρ με 7.73μ.

segas

This entry was posted on Σάββατο, 25 Αυγούστου, 2018 at 10:21 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply