Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

To ασυνήθιστο σχήμα των νυχιών αυτής της 53χρονης γυναίκας ήταν σημάδι καρκίνου -Η viral φωτογραφία

10 Αυγούστου, 2018 by Σταματίνα

Η περίπτωση αυτής της 53χρονης γυναίκας από το Γούιγκαν του

Μάντσεστερ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η λεπτομερής παρατήρηση του σώματός μας μπορεί να αποβεί σωτήρια για την υγεία μας, ανακόπτοντας ακόμα και την πορεία μιας σοβαρής ασθένειας.

Η Jean Taylor δεν ένιωθε καθόλου άνετα με την εικόνα των νυχιών της: τα θεωρούσε πολύ άσχημα.

Το ασυνήθιστο, κυρτό τους σχήμα φάνταζε στα μάτια της, αντιαισθητικό. Δεν άργησε να ανακαλύψει ότι αυτό το σχήμα υποδήλωνε την παρουσία καρκίνου, συγκεκριμένα στον πνεύμονα.

Η Jean θορυβήθηκε από το σχήμα των νυχιών της αλλά δίσταζε να επισκεφθεί γιατρό για να ρωτήσει τι ακριβώς συνέβαινε.

Oι γιατροί αναγνώρισαν αμέσως το επικίνδυνο σημάδι και την παρέπεμψαν σε μια σειρά εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τους φόβους της.

Η ίδια θεωρεί ότι τα ταχύτατα αντανακλαστικά και η έγκαιρη διάγνωση των γιατρών ήταν αυτά που κυριολεκτικά της έσωσαν τη ζωή.

Ο καρκίνος διεγνώσθη στο πρώτο στάδιο: οι γιατροί βρήκαν δύο μικρούς όγκους στους πνεύμονές της.

JeanJeannie Williams Taylor/ Facebook

«Δούλευα για χρόνια σε εργοστάσιο και τα νύχια μου ήταν πάντα πολύ κοντά. Οταν άρχισα να εργάζομαι σε γραφείο πριν λίγο καιρό, αυτά άρχισαν να μεγαλώνουν. Πάντα είχα αδύναμα νύχια και ποτέ δεν τα είχα σε αυτό το μήκος. Η κόρη μου όταν τα είδε ανησύχησε και όταν το έψαξε περισσότερο στο Google, ήταν πλέον επιτακτική ανάγκη να επισκεφθώ γιατρό. Εγώ δεν ήθελα να πάω γιατί δεν αισθανόμουν άνετα, αλλά τελικά το έκανε για να ησυχάσει η κόρη μου» δηλώνει η ίδια.

Η Jean μοιράστηκε φωτογραφία με τα νύχια της στο Facebook και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Στόχος της είναι η αφύπνιση.

Ενα μόνο σύμπτωμα που μπορεί να προσπερνάμε μπορεί να είναι καμπάνακι κινδύνου που περιμένει να το ακούσουμε.

«Αυτά τα νύχια δεν πρόκειται να τα κόψω γιατί μου έσωσαν τη ζωή».

 

 

 

 

 

bovary

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Αυγούστου, 2018 at 19:02 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply