Βαγγέλης Σημανδράκος: “Ο κύκλος μου στα Γρεβενά έχει κλείσει” … – Θεόδωρος Καρυπίδης: “Θα ζητήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου του 2019 έξω από κόμματα” …

Στα Γρεβενά βρέθηκε την Τετάρτη (1-8), ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, όπου σε κοινή συνέντευξη τύπου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, των Περιφερειακών Συμβούλων: Θεόδωρου Θεοδώρου και Κωνσταντίνου Καναβού, του Αντιδημάρχου Μάνθου Αδάμου,του πρώην δημάρχου Ηρακλεωτών και δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δρόσου, του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ ΑΕ Γιώργου Αμανατίδη και υπηρεσιακών παραγόντων, αναφέρθηκε στα έργα που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στα Γρεβενά.

Πρόκειται για τα έργα :
1.Βελτίωση οδού Σπηλαίου- Πορτίτσας, προϋπολογισμού 1.265.000 ευρώ,
2. Κατασκευή δρόμου από Μικρό Σειρήνι έως Άγιο Γεώργιο μέσω Τ.Κ. Ελευθέρου, προϋπολογισμού 1.488.203,32 ευρώ,
3. Συντήρηση αγροτικού οδικού δικτύου Δήμου Γρεβενών, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.
Ο αντιπεριφερειάρχης:

Ο δήμαρχος Γρεβενών:

Ο αντιπεριφερειάρχης:

Ο περιφερειάρχης:

Η συνέντευξη:
Ο ίδιος ο Θεόδωρος Καρυπίδης, , συμφώνησε να διαθέσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου Ευρώ, μετά από αίτημα του Δημάρχου Γρεβενών, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Γρεβενών. Θα ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, έξω από κόμματα και απαντά σε ερώτησή μας για τον δρόμο Βενέτικος – Ελευθεροχώρι όπου δηλώνει πολύ εκνευρισμένος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος δηλώνει: “Ο κύκλος μου στα Γρεβενά έχει κλείσει” …





Ο δήμος Γρεβενών προετοιμάζει το έργο “Ιρλανδικών διαβάσεων” …

Εικόνες:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.