Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι πρέπει να κάνετε πάντα μετά το πλύσιμο των πιάτων

26 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Υπάρχει, όμως, κάτι που πολλοί αμελούν να κάνουν μόλις τελειώνει το πλύσιμο των πιάτων. Τι είναι αυτό και γιατί είναι τόσο απαραίτητο; Το πλύσιμο και το καλό καθάρισμα του νεροχύτη.

Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι ο νεροχύτης είναι από τα πιο βρώμικα σημεία στην κουζίνα. Πολλές φορές, όταν ο νεροχύτης δεν είναι πολύ βρώμικος αρκεί ένα πέρασμα με ένα σφουγγάρι ή ένα κομμάτι ύφασμα με μικροϊνες. Μετά το πλύσιμο των πιάτων όμως, εκεί συγκεντρώνονται πολλά περισσότερα μικρόβια και το εντατικό καθάρισμά του είναι απαραίτητο.

Σε αυτή την περίπτωση ρίξτε λίγο ξίδι και λίγη μαγειρική σόδα και αφήστε το μείγμα να δράσει. Αφού ξεπλύνετε τον νεροχύτη σας ρίξτε λίγο αλεύρι και με ένα βαμβακερό πανί τρίψτε κυκλικά μέχρι ο νεροχύτης σας να λάμψει. Τέλος, σκουπίστε τον καλά με το πανί και δείτε τον με άλλο μάτι. Δεν θα έχετε δει ποτέ ξανά τον νεροχύτη σας τόσο καθαρό.

 

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Ιουλίου, 2018 at 15:04 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply