Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τους πυρόπληκτους της Αττικής (εικόνες)

25 Ιουλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ο τρόπος παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, την Τετάρτη 25 Ιουλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κοζάνης.

Κατά τη διάρκειά της συνάντησης συμφωνήθηκε να υπάρξει συντονισμός ενεργειών με την Εκκλησία, τους Δήμους και τους φορείς της Περιφέρειας για την αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται από τους κατοίκους της περιοχής προς τους πυρόπληκτους. Εξετάσθηκε επίσης, αν κριθεί απαραίτητο να οργανωθεί η μετάβαση ομάδας εθελοντών – διασωστών από τη Δυτική Μακεδονία στην Αττική.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Πένθους η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα και οι σημαίες στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης και των υπολοίπων Ενοτήτων κυματίζουν μεσίστιες.
«Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις εθελοντικές διασωστικές ομάδες, είναι σε πλήρη ετοιμότητα να προσφέρει όποια βοήθεια της ζητηθεί» τόνισε μετά τη σύσκεψη η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μαρία Καρυπίδου.

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Ιουλίου, 2018 at 16:01 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply