Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

 Χαν σε Σκοπιανούς: Να ψηφίσετε στο δημοψήφισμα, μην γίνει ό,τι με το Brexit 

18 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Στα Σκόπια βρέθηκε ο επίτροπος για τη διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες

Χαν, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις τόσο με την κυβέρνηση όσο και με την αντιπολίτευση.

«Η αντιπολίτευση έχει σημαντικό ρόλο, κρίσιμο, αλλά εποικοδομητικό και εντός του συνταγματικού πλαισίου. Χρειαζόμαστε εθνική συναίνεση στο μονοπάτι προς την ΕΕ και υπολογίζουμε στην εποικοδομητική συνεισφορά της αντιπολίτευσης», έγραψε στο Twitter, μετά τη συνάντησή του με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρίστιθαν Μικόφσκι. Σε δηλώσεις του σημείωσε με νόημα ότι δεν είναι τώρα η στιγμή για πολιτικά παιχνίδια και ανταλλάγματα.

Παράλληλα, ο Χαν κάλεσε όλους τους Σκοπιανούς να πάνε να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα του φθινοπώρου, προκειμένου να μην επαναληφθεί ό,τι έγινε με το Brexit.

«Οι πολίτες θα αποφασίσουν, με ελεύθερο και κυρίαρχο τρόπο για το μέλλον της χώρας τους. Η πόρτα της ΕΕ είναι τώρα ορθάνοιχτη, μένει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και να αξιοποιήσετε το δημοκρατικό δικαίωμα της συμμετοχής στο δημοψήφισμα, ιδιαίτερα οι νέοι», είπε ο επίτροπος, απευθυνόμενος στους Σκοπιανούς.

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Ιουλίου, 2018 at 15:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply