H Viva Wallet, η εταιρεία που προσφέρει ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, κάνει το όνειρο κάθε εμπόρου… πραγματικότητα!

Η Viva Wallet εκπληρώνει την επιθυμία κάθε εμπόρου, που εκφράζεται διαχρονικά, για μηδενική προμήθεια καρτών.

Στην παρουσίαση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, τα στελέχη της Viva Wallet παρουσίασαν το πρόγραμμα αυτό το οποίο προσφέρεται σε όλες τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις λιανικής και παρέχει υπηρεσίες χρέωσης καρτών με 0% προμήθεια, σε συνδυασμό με τη χρήση της επαγγελματικής χρεωστικής κάρτας Viva Wallet και για συναλλαγές με κάρτες Visa και MasterCard ευρωπαίων καταναλωτών.




Με την υπηρεσία αυτή, η οποία είναι διαθέσιμη ήδη από τις 2 Ιουλίου, οι επιχειρήσεις θα επωφελούνται από την μηδενική προμήθεια, όταν κάνουν χρήση των χρηματικών υπολοίπων που διαθέτουν στο λογαριασμό πληρωμών Viva Wallet, μέσω της εταιρικής χρεωστικής τους κάρτας Viva Wallet. Δηλαδή θα μπορούν να επωφελούνται των μηδενικών προμηθειών, αν και οι ίδιοι κάνουν τις πληρωμές τους μέσω καρτών.

Η νέα προσφορά αφορά τόσο σε συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε τερματικά αποδοχής καρτών Viva Wallet με φυσική παρουσία κάρτας, όσο και σε ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς τη φυσική παρουσία της κάρτας (π.χ. ηλεκτρονικό εμπόριο).

Το νέο τερματικό Android

Tα καλά νέα της Viva Wallet δεν περιορίστηκαν στις μηδενικές προμήθειες. Στην παρουσίαση της προηγούμενης εβδομάδας έγινε και μια μίνι παρουσίαση του νέου καινοτόμου Android τερματικού αποδοχής συναλλαγών καρτών, το οποίο μπορεί να αποδεχτεί πληρωμές μέσα από ένα μεγάλο εύρος εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής και τοπικών χρεωστικών καρτών που χρησιμοποιούνται σε επιμέρους Ευρωπαϊκές χώρες και το οποίο πρωτοπαρουσίαστηκε στην έκθεση Money 20/20.

Ο Δρ. Γιάννης Λάριος, Business Development Director της Viva Wallet, δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε διαρκώς να συνδυάζουμε τις πανευρωπαϊκά κορυφαίες cloud υποδομές που διαθέτει η VivaWallet για την επεξεργασία και εκκαθάριση συναλλαγών με κάρτες, καθώς και την δυναμική μας παρουσία ως Principal Member της MasterCard και της Visa, προς όφελος των πελατών μας σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα, δίνουμε στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις λιανικής τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσουν μηδενικές χρεώσεις σε συναλλαγές Visa και MasterCard ευρωπαίων καταναλωτών, σε συνδυασμό με χρήση των χρηματικών υπολοίπων τους με τη χρεωστική εταιρική κάρτα Viva Wallet».

Το νέο επενδυτικό πλάνο




Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η Viva Wallet υλοποιεί ένα σημαντικό επενδυτικό πλάνο, με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της και στις 31 αγορές του ΕΟΧ. Στο πλαίσιο αυτό έχει ορίσει την Jefferies & Co. ως χρηματοοικονομικό της σύμβουλο για την υλοποίηση του επόμενου γύρου χρηματοδότησης, ο οποίος αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2019. Παράλληλα, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την απόκτηση άδειας Ηλεκτρονικής Τράπεζας στη Μεγάλη Βρετανία.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.