Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς πρέπει να πλένουμε τις πετσέτες θαλάσσης

12 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Για να διατηρήσουμε την πετσέτα μας σε καλή κατάσταση θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο πώς την πλένουμε και κάθε πότε.

Όπως και με τις πετσέτες μπάνιου, έτσι και οι πετσέτες παραλίας χρειάζονται το κατάλληλο πλύσιμο μετά από κάθε τρίτη έως τέταρτη χρήση. Ωστόσο αν έχουν λερωθεί με αντηλιακά, φύκια, παγωτό ή αν μυρίζουν άσχημα θα πρέπει να τις πλένετε νωρίτερα. Επιπλέον, πολύ σημαντική είναι η θερμοκρασία πλυσίματος.

Το πλύσιμο με κρύο νερό είναι η καλύτερη επιλογή για τις πετσέτες θαλάσσης σου. Το κρύο νερό βοηθάει στην διατήρηση των χρωμάτων, μειώνει τις πιθανότητες να μαζέψουν και είναι καλύτερο για την αφαίρεση επίμονων λεκέδων. Θα πρέπει επίσης να παραλείψετε το μαλακτικό ρούχων όταν πλένετε τις πετσέτες θαλάσσης καθώς μπορεί να μειώσει τόσο την απορροφητικότητα όσο και την απαλότητα του υλικού.

 

 

 

 

baby

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 2018 at 12:03 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply