Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αθλητές από τα Γρεβενά στο 3ο International Tiger Boxing Cup που διεξήχθη στα Ιωάννινα ..(εικόνες + video)

12 Ιουλίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στο 3ο International Tiger Boxing Cup που διεξήχθη από τις 5 έως και 6 Ιουλίου 2017 στα Ιωάννινα συμμετείχαν οι αθλητές Τσεπίδης Αχιλλέας και Τσεπίδου Αχιλλεία.
Ο Αχιλλέας έλαβε μέρος σε αγώνα χωρίς αποτέλεσμα για πυγμάχους που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία αγώνων( sparing), και τα κατάφερε εξαιρετικά.
Η αθλήτρια Αχιλλεία αγωνίστηκε με την αθλήτρια από το Μαυροβούνιο Radenovic Neja σε έναν ιδιαίτερα δυναμικό και συναρπαστικό αγώνα, στο οποίο επέδειξε εντυπωσιακή μαχητική διάθεση, πάθος, αποφασιστικότητα, γνωρίσματα της Ελληνικής Ψυχής.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αγωνιστεί διαφορετικά, διότι αφενός φορούσε φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και αφετέρου κατά την τελετή έναρξης με συγκεντρωμένους όλους τους αθλητές των αποστολών στο ρινγκ, έγινε η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.
Το τέλειο ψυχολογικό ντοπάρισμα. Τελικά η αθλήτρια από το Μαυροβούνιο επικράτησε στα σημεία, ενώ η Αχιλλεία έγινε αποδέκτης θετικών σχολίων για την εμφάνισή της .


Τα εύσημα απέσπασε και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Δημήτριο Γασπαρινάτο.
Μετά από τις πολυπόθητες διακοπές συνεχίζουμε δυναμικά, διότι τα καλύτερα έρχονται!!!

Βασίλης Τσεπίδης

This entry was posted on Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 2018 at 14:14 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply