Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

 Το αγωνιστικό Tesla έχει 795 ίππους

6 Ιουλίου, 2018 by Σταματίνα

Το EPCS V2.3 Tesla P100DL είναι η νέα εκδοχή του αγωνιστικού μοντέλου της Tesla το οποίο θα αποτελέσει την βάσει για τους αγώνες Electric Production Car Series.

Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε το 2016 όμως τελικά δεν προχώρησε όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Κάτι που πρόκειται να γίνει φέτος με 10 αγώνες, σε πίστες της Ισπανίας, της Γαλλίας, την Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Βρετανίας και της Πορτογαλίας, με τον τον τελευταίο αγώνα να διεξάγεται τον Οκτώβριο του 2019.

Η αγωνιστική έκδοση του Tesla Model S P100D που βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει πολλές μετατροπές σε σχέση με το κανονικό μοντέλο παραγωγής. Το body-kit είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ από το εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί όλα τα στοιχεία εξοπλισμού της κανονικής έκδοσης, και όπως είναι φυσικό έχει τοποθετηθεί roll cage και σύστημα πυρόσβεσης.

Η μέγιστη ισχύς που ανακοινώνει το εργοστάσιο φτάνει τους 795 ίππους και τα 995 Nm ροπής, ενώ οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές: το 0-100 χλμ./ ώρα έρχεται σε 2,1 δεύτερα, ενώ η τελική ταχύτητα κρατιέται χαμηλά, στα 250 χλμ/ώρα για λόγους αυτονομίας.

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 6 Ιουλίου, 2018 at 20:13 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply