Σε συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ κ. Κοψαχείλης προχώρησε σε δηλώσεις προσβλητικές για τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κ. Κοψαχείλη πως ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών και τα στελέχη του, που έχουν ονοματεπώνυμο, στο συγκεκριμένο θέμα της δικαστικής του περιπέτειας, σεβόμενοι απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας κράτησαν μια στάση ουδετερότητας χωρίς ανακοινώσεις, δελτία τύπου και σχολιασμό σε οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση. Και δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε διότι πάγια θέση μας είναι, η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων, ώστε με σύνθεση και συνεργασία να δουλέψουμε για το καλό του τόπου .




Σε γενικότερο επίπεδο, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το Δημόσιο χρήμα το παλαιό πολιτικό σύστημα το οποίο υπηρέτησε και ο κ. Κοψαχείλης, είναι πασιφανές πως είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησαν στην χρεωκοπία της χώρας και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά και οι συμπατριώτες μας.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.