Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Παναγιώτη Μαλιούρα στον Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (εικόνες)

29 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στον Πρωτέα Γρεβενών θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Μαλιούρας,ο οποίος επιστρέφει στη ομάδα των Γρεβενών μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στον Γ.Σ.Ελίμειας και θα βοηθήσει τον Πρωτέα , με την εμπειρία και την μαχητικότητα του , να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Διοίκηση και αθλητής συμφώνησαν πολύ εύκολα να πορευθούν και πάλι μαζί, αφού η προηγούμενη συνεργασία τους υπήρξε άριστη. Παρόν στην επιστροφή,  το μέλος της διοίκησης Γιάννης Γάτος.
Η Διοίκηση του Πρωτέα εύχεται στον Παναγιώτη Μαλιούρα να έχει υγεία και να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, με την  ομάδα των Γρεβενών.

Διαβάστε και:

Μετά τις μεταγραφές των Μακρή και Μαλούτα, την παραμονή τουΠέτρου Μουρουζίδη στο “τιμόνι” της ομάδας του Πρωτέα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Τακίδη
This entry was posted on Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018 at 23:34 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply