Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνέντευξη “εφ όλης της ύλης” του Βουλευτή Χρήστου Μπγιάλα στον Star-Fm για Μακεδονικό, διόδια, εργατικές κατοικίες, Πάνο Καμμένο, εκλογές… (audio)

1 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Για τις εξελίξεις που έχουμε στο κτίριο της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά, για τις σχέσεις της Κυβέρνησης με τον Πάνο Καμμένο για το Μακεδονικό, για τον δρόμο Ε-65, για τα διόδια που θα γίνουν στη Δυτική Μακεδονία, για τις Εργατικές κατοικίες Κυρακαλής, για τις εκλογές αλλά και για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (1-6), στον Star-fm 933, ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας. Καλεσμένος στο studio ήταν ο Κώστας Μάρκου, ο οποίος απευθύνει και ο ίδιος ερωτήσεις στον Βουλευτή:

Ακούστε όλη την συνέντευξη, που ξεκινά αμέσως μετά την εμφάνιση του Χρήστου Μπγιάλα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ “απέναντι” στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη:This entry was posted on Παρασκευή, 1 Ιουνίου, 2018 at 22:46 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply