Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευάγγελος Σημανδράκος: “Η επιβολή νέων διοδίων αποτελεί ανούσια πράξη που θα επιβαρύνει την μετακίνηση των πολιτών της Περιφέρειας” … (video)

1 Ιουνίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

ΟΧΙ για δεύτερη φορά στην κατασκευή νέων σταθμών διοδίων στην περιοχή μας

Για δεύτερη φορά, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 20 Μαΐου, εξέφρασε την αντίθεσή του στην εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., σύμφωνα με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς, εμφανίζει κέρδη, ενώ από φέτος, έπειτα από την εξόφληση των τελευταίων δανειακών της υποχρεώσεων, η κερδοφορία της αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.
Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να τεκμηριωθεί η ανάγκη για την επιβολή επιπλέον διοδίων ή εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων στην περιοχή μας.
Μια τέτοια ανούσια πράξη θα επιβαρύνει κατά πολύ την μετακίνηση των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε μια περίοδο που ήδη η φορολογία στα καύσιμα έχει αυξήσει υπερβολικά το κόστος μετακίνησης.
This entry was posted on Παρασκευή, 1 Ιουνίου, 2018 at 22:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply